Styx header waag

Verzuim- en re-integratiebegeleiding

Verzuimbegeleiding Spoor 1

Duurzaam herstel in eigen óf passend werk bij eigen werkgever

Kampt uw organisatie met verzuimproblemen? Blijven de resultaten ondanks al uw inspanningen in samenwerking met de Arboprofessional achter? De Wet Verbetering Poortwachter is in het leven geroepen om langdurig ziekteverzuim tegen te gaan. U én uw medewerker zijn verantwoordelijk voor de re-integratie. Uitval door ernstige ziekten, psychische problemen, burn-out of conflicten kost geld. Styx Automotive helpt u met de regie op complex en langdurig verzuim . Om u als relatie te ondersteunen bij uw (preventieve) verzuimbegeleiding heeft Styx Automotive een specialist in huis die kan helpen met oplossingen. Wij bieden support op coaching, herstel en inzetbaarheid. Verantwoordelijkheden geven richting en resultaat. U kunt kosten besparen op het gebied van verzuim spoor 1 en re-integratie door adequaat en op tijd actie te nemen. Styx Automotive adviseert en werkt met u samen.

Re-integratie Spoor 2

Op zoek naar passend werk.

Zijn er geen mogelijkheden meer binnen uw bedrijf, niet in eigen werk of passend werk dan verzorgt Styx Automotive een volledig Spoor 2 re-integratietraject voor u. We helpen uw medewerker met individueel maatwerk met de zoektocht naar passend werk buiten uw bedrijf. Dit kan bij onduidelijke prognose en verwachtingen parallel naast Spoor 1 lopen. We inventariseren kansen en mogelijkheden waarbij we een actief stappenplan opstellen in maatwerkmodules. Samen leggen we de focus op doelgerichte oplossingen waarbij er veel aandacht is voor welke baan of beroepsrichting passend is voor uw medewerker.

Waarom zou u Styx Automotive inzetten voor re-integratie buiten uw bedrijf?

Styx Automotive heeft daarnaast verschillende disciplines en specialisten in huis voor bv:

U kunt bij ons ook terecht voor Opleidingen met Baanintentie. Styx Automotive biedt in samenwerking met werkgevers en opleiders een twintigtal opleidingen mét baanintentie, variërend van Automonteur tot ICT-specialist.

Uw budget is leidend voor het re-integratie spoor 2 traject. Aan de hand van uw budget stellen wij een offerte op maat samen.

Wilt u meer weten over verzuimsupport of re-integratie spoor 2 voor uw bedrijf?

U kunt vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen.

Peter NijkampPeter@styxautomotive.nl