Styx header waag

WIA en Ziektewet/ARBO

Begeleiding na fysieke of psychische uitval

Laten we het hebben over wat je wél kunt! Styx Automotive begeleidt in het kader van IRO mensen op alle niveaus die vanwege ziekte (o.a. burn out, kanker, chronische ziekten) hun functie niet meer kunnen vervullen met succes naar een nieuwe baan of zzp-schap.  We gaan een aantal belangrijke zaken vaststellen en je gaat leren solliciteren anno nu: Wat kun je wél? Waar zijn die banen dan? Hoe krijg ik zo’n baan? Hoe kom ik weer in een arbeidsritme?

Styx beschikt over gespecialiseerde (burn-out-) coaches. Ervaren in het begeleiden van kandidaten die na een (langdurige) uitval weer terug willen naar de arbeidsmarkt.

Hoe? Met unieke persoonlijke aandacht helpen we kandidaten bij hun zoektocht naar werk. Met balans- en herstelcoaching wordt draagkracht en zelfvertrouwen vergroot. Er ontstaan weer reële kansen om met plezier aan de slag gaan. We werken vanuit mogelijkheden en kracht met respect en begrip voor de (uitkerings)situatie. Werken als krachtbron.

Wil je weten hoe we dat doen en of we bij jou passen? Bel gerust voor meer informatie of maak een afspraak voor een oriënterende en vrijblijvende kennismaking.

Bel Peter Nijkamp 06-31000999  E-mail: peter@styxautomotive.nl